بازسازی کلینیک طب سنتی

بازسازی کلینیک طب سنتی
کاربرد رنگ سبز در طراحی داخلی کلینیک

دفتر معماری (FTA) طبقه بالای یک ساختمان تجاری 12 طبقه را به محیطی پر نور و رنگارنگ برای یک استودیو و کلینی طب سوزنی و سلامتی تبدیل کرده است. در بازسازی کلینیک طب سنتی حاضر یک نورگیر بیضی شکل چشمگیر، یک آتریم جدید با قوسی ملایم در مرکز کلینیک به چشم می خورد که اتاق های درمان نور مورد نیاز خود را از آن تأمین می کنند. در سرتاسر، مواد و متریال ارگانیک مانند چوب های سبک با رنگ روشن، سنگ ها و سرامیک ها، رنگ بندی سبز، مسی و هلویی را تکمیل می کنند که همگی برای اثرات آرام بخش انتخاب شده اند. این پروژه نشان دهنده اولین کار طراح در فضای سلامت و تندرستی است.

صاحب این کلینیک که یک متخصص طب سوزنی و پزشک سلامت، بدین منظور به طراحان مراجعه کرد تا فضای باز قبلی را به روز کنند و سازماندهی مجدد کنند تا فضای پذیرش، شش اتاق درمان، دفاتر، سرویس بهداشتی، داروخانه گیاهان دارویی و انباری را در خود جای دهد. در پاسخ به نیازهای کارفرما، طرح جدید از دیافراگم های موجود برای چیدمان برنامه ها در طرح مستطیلی استفاده می کند. در قسمت جلویی رو به خیابان، یک در ورودی به یک پذیرایی بزرگ و انعطاف پذیر باز می شود که با چهار پنجره قوسی شکل که اتاق را پر از نور می کند و مناظر وسیع منطقه را نشان می دهد، باز می شود. برای به حداکثر رساندن فضا و استفاده کامل از نور طبیعی، این منطقه مکانی برای گردهمایی ها و کلاس ها می شود.

در بازسازی کلینیک طب سنتی ، یک نیمکت سفارشی کم ارتفاع ساخته شده از تخته های بلوط سفید و منحنی های مسی با جزئیات در امتداد دو دیوار ساخته شده است. آویزهای سرامیکی دست ساز که از فرانسه تهیه شده است و دیوارکوب های گوی که از یونان تهیه شده اند، لایه های گرمی از نور را اضافه می کنند. عناصر دیگر، مانند میزهای کناری ترازو و نشیمن گاه های مخملی و مخملی را می توان به راحتی جابه جا کرد تا راه را برای کلاس ها و همایش بزرگ باز کند. دیوارها با رنگ سبز ملایم شسته شده اند، با رنگ آمیزی در سایه تیره تر از همان رنگ. در سرتاسر مسیرهای رنگی اشباع شده از آثار جوی و تئوری رنگ هنرمندانی مانند واسیلی کاندینسکی، مارک روتکو و جیمز تورل الهام گرفته شده است.

راهروی عریض و طویل از پذیرایی از طریق طاق نما که پنجره های جلو را منعکس می کند، امتداد می یابد. با رنگ سبز تیره، تغییر رنگ – از روشن به اشباع تر – نشان‌دهنده حرکت به سمت فضاهای صمیمی تر است: اتاق های درمان فردی از دو طرف سالن گسترش می یابند. به طور منحصربه فرد، راهرو به لطف نورگیر اصلی بالای آن که از وسط آن بالا می رود، در نور طبیعی شسته می شود. این به عنوان هسته فضا عمل می کند که همه اتاق ها از آن تابش می کنند. طراحان با استفاده از فرم گرد نورگیر، گوشه های راهرو و به نوبه خود، هندسه کلی فضا را نیز نرم کردند.

به طور مشابه، اتاق های درمان از شستشوی رنگ های ملایم برای نشان دادن برنامه استفاده می کنند. هر کدام یک کاغذ دیواری گرادیان متفاوت دریافت می کنند که به مسیریابی کمک می کند، تجربه را شخصی سازی می کند، و به تحول شخصی اشاره می‌کند (از تاریکی در پایین تا روشن در بالا).

در پشت راهرو، طاق نما دوم به منطقه پشتی خانه باز می شود، جایی که طراحان یک دفتر جدید، داروخانه گیاهان دارویی، انبار کارکنان و حمام را وارد کرده اند. آشپزخانه موجود با کابینت هایی به رنگ سبز ملایم و غیراشباع و پشتی کاشی شش ضلعی درخشان که رنگ آن غبار دریا را تداعی می کند، تغییر چهره داده است. با توجه به روانشناسی رنگ، لهجه های صورتی کم رنگ نشان دهنده سلامتی است، در حالی که هلویی کم رنگ گرما و حس آرامش را در بازسازی کلینیک طب سنتی حاضر ارائه می دهد.

بازسازی کلینیک طب سنتی
کاربرد رنگ سبز در طراحی داخلی کلینیک
بازسازی کلینیک طب سنتی
کاربرد رنگ سبز در طراحی داخلی کلینیک
بازسازی کلینیک طب سنتی
کاربرد رنگ سبز در طراحی داخلی کلینیک
بازسازی کلینیک طب سنتی
کاربرد رنگ سبز در طراحی داخلی کلینیک
بازسازی کلینیک طب سنتی
کاربرد رنگ سبز در طراحی داخلی کلینیک
بازسازی کلینیک طب سنتی
کاربرد رنگ سبز در طراحی داخلی کلینیک
بازسازی کلینیک طب سنتی
کاربرد رنگ سبز در طراحی داخلی کلینیک
بازسازی کلینیک طب سنتی
کاربرد رنگ سبز در طراحی داخلی کلینیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>