بازسازی و نوسازی بیمارستان

بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان

طراحان با درخواستی از جانب کارفرما، به بازسازی و نوسازی بیمارستان حاضر در شهر راجستان هند پرداختند. این بیمارستان دارای بخش ها و ساختمان های مختلفی بود و در طی پروژه یکی از ساختمان های آن مورد بازسازی قرار گرفت. سالن پذیرش در این پروژه برای بیماران و همراهان آن ها تجربه ای متفاوت از نقطه ای که به ساختمان نزدیک می شوند، ایجاد می کند. طراحان در همان ابتدا اشاره کردند که در بازسازی و نوسازی بیمارستان حاضر، طراحی فضایی زیبا و کاربردی، چیزی است که احساس خوشایند و راحتی را برای بازدیدکنندگان تضمین می کند. بدین منظور، جهت ارائه یک محیط گرم و ایمن، در بخش پذیرش، از رنگ های سفید و بژ در سراسر منطقه استفاده شده است که تکمیل کننده کفپوش مرمر سبز موجود است که در طول فرآِیند بازسازی و طراحی حفظ شده است.

اگر به تصاویر توجه کرده باشید، یک جفت چراغ LED پروفیل خطی در دو طرف دیده می شود که در حال عبور از سقف یکدست سفید رنگی که وارد می شوند، احساس خطی بودن در فضا را را ایجاد می کند. سقف با واسطه ی منحنی های نرم و نور غیر مستقیم با دیوارها تعامل دارد. برای تشدید فرم عمودی، از پانل های چوبی استفاده می شود. این پانل ها با فاصله قرار می گیرند و حس کنجکاوی را در مورد فضای خالی پشت آنها ایجاد می کنند. طرح کلیدی خویش_هدایت است. از فضاهای انتقالی تشکیل شده است که انتخاب های مختلفی را ارائه می دهد و طیفی از وضعیت ها و فعالیت های مختلف را پشتیبانی می کند. ایجاد فضای داخلی تمیز با محیطی از آرامش، یک میز پذیرش L شکل سفارشی با سطح منحنی و نور غیر مستقیم در پایین طراحی شده است، در سمت راست که وارد می شویم. با پیروی از رویکرد مینیمالیستی، قسمت انتظار در سمت چپ ورودی به طور رسمی صندلی ها را برای نشستن سازماندهی کرده است. این ها در ردیف قرار می گیرند.

فضای انتظار فعالیت های مختلفی مانند امور اداری، نیمکت، صندلی و غیره را برای انتظار طولانی تر ارائه می دهد. ایربایک به منظور درگیر کردن و مشغول ساختن بازدیدکنندگان در سالن انتظار تعبیه شده است. روزنه های دیواری بزرگ پوشیده شده با پنجره های شیشه ای در سرتاسر لابی ورودی، پذیرایی و محوطه انتظار به روی گیاهان سرسبز موجود باز می شود. با توجه به قدمت بیمارستان که به سال ۱۹۶۴ می رسد، اطراف آن با درختان سربسز پوشیده شده است. در ادامه، پشت پذیرش، فضایی دنج و راحت درست در ورودی دفتر بیمه درمانی طراحی شده است. یک عنصر هنری و در عین حال کاربردی در این منطقه، واحد کتابخانه است که همچنین به عنوان پارتیشن بین راه ورودی سرویس بهداشتی و نشیمن گاه عمل می کند. سرویس های بهداشتی به یک پالت خاکستری تک رنگ بسنده می کنند و آن را ظریف جلوه می دهند. علاوه بر این  در بازسازی و نوسازی بیمارستان حاضر، آینه های طولانی با نور پس زمینه، فضا را از نظر بصری دو برابر می کنند.

لبه ساده در گوشه ای که به سختی قابل مشاهده است با ادغام با دیوار، فضای نشستن را فراهم می کند. بخش مدرن Lavender که یک برند تازه و تجربه بیمار را به بیمارستان می آورد. با توجه به رابطه دیرینه جامعه با این مرکز، هدف بخش تازه بازسازی شده ترکیب یکپارچه احساس جدید در بیمارستان موجود بود. یک پالت رنگی خنثی، بازتابنده و روشن برای افزایش نور روز محیط و آوردن نور به قسمت های اصلی کف استفاده شد. صفحه کف باریک به نور اجازه می دهد تا به عمق کف بیمار حرکت کند تا بیماران و کارکنان را با فضای باز ارتباط دهد. رنگ اضافی از طریق مناطق انتظار و پذیرایی با انتخاب مبلمان منحصر به فرد معرفی می شود.

بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان
بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان
بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان
بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان
بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان
بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان
بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان
بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان
بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان
بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان
بازسازی و نوسازی بیمارستان
طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن برای بیمارستان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>